Colectii & Modele Bucatarii Specializarea în producția de mobilier personalizat ne-a facilitat o colaborare cu arhitecți și designeri care solicită soluții originale pentru clientii lor.
Produse
Colectii & Modele Living De peste 25 de ani compania proiectează o gamă completă de mobilier pentru acasă, acordând o atenție deosebită produselor în toate fazele de execuție, de la proiectare, până la ultimele finisaje.
Produse
Colectii & Modele Dormitoare Calitatea produselor Tehnoprod este dată în primul rând de calitatea materialelor care intra în componența lor. Din acest motiv toate materialele sunt alese cu grija pentru a oferi satisfacție deplină în utilizarea produselor noastre.
Produse
Colectii & Modele Diverse Cele mai bune produse de mobilier, realizate cu atentie si pasiune: acesta este Tehnoprod.
Produse

Tehnoprod este o firmă cu capital privat românesc

care își desfășoară activitatea pe piața românească și europeană din anul 1994, devenind una din cele mai importante firme în producția de mobilă tapițată și mobilă corp. Pasiunea se reflectă în fiecare proiect, în fiecare piesă de mobilier și într-o atenție continuă la calitatea produsului: acesta este Tehnoprod, acestea sunt identitatea și filozofia ei. De peste 25 de ani compania proiectează o gamă completă de mobilier pentru acasă, acordând o atenție deosebită produselor în toate fazele de execuție, de la proiectare, până la ultimele finisaje.

 

 

Calitatea produselor Tehnoprod este dată în primul rând de calitatea materialelor care intra în componența lor. Din acest motiv toate materialele sunt alese cu grija pentru a oferi satisfacție deplină în utilizarea produselor noastre.

 

SERIOZITATE

Ne-am impus în rândul producatorilor de mobilă prin: calitatea produselor, seriozitatea colaborării cu furnizorii și clienții firmei, asigurarea unui raport optim pret / calitate, promptitudine în onorarea comenzilor.

CREDEM ÎN CALITATE

Tehnoprod comercializeaza mobila din productie proprie si de la alti furnizori din tară in magazinele proprii din Piatra Neamț, Bacau  și furnizeaza mobila tapițată pentru alți 40 de colaboratori din țară.

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Specializarea în producția de mobilier personalizat ne-a facilitat o colaborare cu arhitecți și designeri care solicită soluții originale pentru clientii lor. Astfel am reusit să gestionăm mai bine cerințele clienților și să găsim cele mai bune soluții pentru fiecare în parte.

SC TEHNOPROD SRL Strada Muncii nr.2, Piatra Neamț, 610168, Jud. Neamț, România Fix: 0040/233 221 041 Fax: 0040/233 214 869 Email: tehnoprod@tehnoprod.ro comercial@tehnoprod.ro

Se trimite formularul...

The server encountered an error.

Formular trimis. Va multumim ca ne-ati ales!.

Showroom

Piatra Neamt, Olimp Shopping Center

Click pentru Google Street View

Bacau, Bd. Alexandru cel Bun 11-13